Advice

La consulenza che AGREA offre alle aziende si può suddividere in 2 filoni: quella fornita alle aziende produttrici di prodotti e mezzi di controllo (chimico e biologico) e quella fornita ai consorzi e cooperative di produttori, soprattutto riguardante le problematiche emergenti.

Il campo principe è quello della viticoltura, ma anche frutticoltura ed entomologia civile ed industriale.
Altro campo di consulenza è quello delle aree verdi e dei parchi e giardini. IN questo settore AGREA ha partecipato attivamente alla preparazione del documento base per la gestione del patrimonio verde urbano emanato dalla Regione Veneto

agrea news

  • New studies on the mitigation, drift, runoff

    More

    New studies on mitigation, runoff...

    SEI INTERESSATO A LAVORARE CON NOI ?

    More

    Stiamo cercando una figura di sperimentatore di campo con i seguenti requisiti:

  • New GEP Decree for the G.E.P. AGREA (2016-2018)

    More

    The MIPAAF Audit has gone! The GEP decree has arrived!

    The new greenhouse and screenhouse at AGREA experimental farm

    More

    We have finished the new greenhouse-laboaratory, a new investment wherein AGREA has always believed, which covers the needs of experimental trials in the semi-field or laboratory environment, connected with the screening o bioassay on specific targets or in the biological control agents (BCA).

  • AGREA at the meeting on KIWI status in Italy

    More

    KIWI phytosanitary status in Italy in 2014: PSA and EARLY VINE DECLINE http://www.freshplaza.it/article/68456/Kiwi-produzione-italiana-2014-15-in-linea-con-la-stagione-precedente

    Drosophila suzukii: monitoring and control in the Veneto Region

    More

    Go to the Publication page to see the last AGREA contributions to the research and PDF publications. AGREA attended the last meeting dell'IOBC/WPRS Group "Integrated protection in viticulture", Ascona (Svizzera) 14-16 october 2013, with 3 scientific contributions.

  • Statistic analysis in experimental agriculture

    More

    See the first of a group of publications on the most important Italian agricultural journal (in italian)